Onnodig verlies JVV 1

Afgelopen zondag verloor JVV 1 thuis tegen SVBC 1 met 4 - 6.
Na 4 minuten spelen was het Dennis de Roo die het doel kon vinden met een prima schot. 1 - 0

Zowel JVV als SVBC kregen kansen om te scoren maar beide ploegen gingen slecht met de kansen om,
vooral de 1e helft.
Het was pas na 25 minuten spelen toen JVV wel weer een kans kon benutten.
Een prima schot van Geoffrey Aartsma die de 2 - 0 op het scorebord liet plaatsen.

SVBC kwam terug in de wedstrijd na een snelle ingooi en een snelle aanval waar keeper Nieck Bentum kansloos was op het schot van SVBC. 2 - 1

Maar vlak voor rust brak JVV door aan de linkerkant waar Christian Schutte mooi binnen schoot. 3 - 1
Dit was tevens de rust stand.

Na rust kwamen er weer kansen over en weer.
Het was in de 74e minuut toen de bal voor de voeten kwam van Dennis de Roo,
hij schoot zijn 2e doelpunt vandaag binnen en JVV stond op en riante 4 - 1 voorsprong.

Maar na dit doelpunt ging het helemaal fout voor JVV,
ondanks kansjes die er nog waren.
SVBC kreeg vleugels en scoorde er lustig op los.
Na 90 minuten was de winst uit handen gegeven en stond de 4 - 6 eind uitslag op het scorebord.