Verlies JVV 1 tegen HHCombi 1

Zondag middag stond voor JVV 1 de uitwedstrijd op het programma tegen HHCombi 1.
Een lange rit naar het plaatsje Hijken in de hoop 3 punten mee te nemen voor de terug reis.
Het ging deze middag even anders lopen dan gehoopt vooraf.
Scheidsrechter heden middag was de heer J. Li

Na het fluit signaal waren er wat kansjes over en weer.
De eerste grote kans voor JVV kwam in de 5e minuut toen een voorzet van Dennis de Roo
terecht kwam bij Roy Veen, hij schoot net naast het doel van HHCombi.

Na 14 minuten spelen kreeg het thuis team een corner. Deze werd niet goed verwerkt en tot overmaat van ramp ook nog in eigen doel gewerkt. 1 - 0

Ongeveer 10 minuten voor rust werd een aanval van JVV al snel
omgezet in een counter van de thuis ploeg.
Een lange rush over de linker kant werd mooi afgerond door HHCombi 2 - 0

En vlak voor het rust signaal maakte HHCombi ook nog de 3 - 0.
Een voorzet vanaf links kwam achterin bij de 2e paal waar een speler van HHCombi helemaal
vrij stond, hij kon makkelijk binnen schieten.

Rust stand 3 - 0

Amper begonnen aan de 2e helft lag de bal alweer achter Nieck Bentum.
Een aanval over rechts met een voorzet die van dichtbij werd binnen getikt. 4 - 0

JVV kwam er af en toe uit maar het waren veel lange ballen die veel bal verlies op leverde.
HHCombi bleef veel combineren en kwam ook tot kansen.

Half weg de 2e helft kwam een lange bal van HHCombi terecht in het strafschop gebied van JVV.
Een speler van het thuis team kon de bal makkelijk aannemen en schieten op het doel van JVV.
Nieck Bentum stopte het schot nog goed maar in de rebound was het wel raak. 5 - 0

JVV kreeg toch nog een ere treffer. In de 75e minuut een aanval over rechts waar
Dennis de Roo een mooi schot op het doel loste en goed binnen schoot. 5 - 1

Dit was ook tevens de einduitslag. HHCombi 1 - JVV 1 5 - 1