Goede competitie start JVV 1

Afgelopen zondag begon JVV 1 aan de nieuwe competitie ronde 2021/2022.
De eerste wedstrijd in de competitie ging tegen De Treffer'16 1 in 2e Exloërmond.
Scheidsrechter heden middag was de heer A. Gerding.

Direct na de aftrap was het de Treffer'16 die een aanval gingen opzetten en meteen succes vol.
Een schot van buiten de 16 meter ging net langs de vinger toppen van Nieck. 1 - 0

Na 16 minuten spelen kwam JVV op gelijke hoogte. Dennis begon aan een lange solo vanaf het middenveld. Draaide vlak voor het strafschopgebied naar binnen en schoot mooi binnen. 1 - 1

JVV kwam beter in de wedstrijd en creëerde ook kansen.
Het was dan ook wachten op de voorsprong.
Die kwam na 26 minuten spelen toen Dennis een mooie lob gaf over de keeper die kansloos was. 1 - 2

De Treffer'16 kwam aardig onder druk te staan en het uit verdedigen ging niet soepel bij de thuis ploeg.
Een afgeketste bal kwam dan ook terecht voor de voeten van Dennis die met een mooi schot de 1 - 3 op de scorebord zette. Een zuivere hattrick voor Dennis.

Vlak voor rust een foutje in de verdediging van JVV waarbij ook een overtreding werd gemaakt.
De scheidsrechter kon niks anders doen dan de Treffer'16 een penalty toe te kennen.
Deze buitenkans werd niet gemist. Rust stand 2 - 3

Na de thee kwam JVV weer goed uit de start blokken. Na 3 minuten spelen werd er een mooie aanval opgezet met een perfecte voorzet op Arnold die met een schot 2 - 4 er van kon maken.

Na 12 minuten spelen kreeg JVV een hoekschop. Deze werd genomen vanaf links door Geoffrey.
De bal verdween rechtstreeks in het doel, een schitterend doelpunt van Geoffrey. 2 - 5

Half weg de 2e helft was het weer JVV in de aanval waar Gerben een schot loste op de keeper,
het schot werd nog gestopt maar in de rebound kon Gerben alsnog scoren. 2 - 6

Hierna was het nog 2x de Treffer'16 die via 2x een penalty de score tot 3 - 6 en 4 - 6