JVV 1 verliest nipt

Zondag was de laatste wedstrijd voor JVV 1 voor de KNVB beker competitie.
Tegenstander in Jipsingboertange was 5e klasse Nieuweschans 1.
Scheidsrechter heden middag was de heer K.E. Hanning

De wedstrijd was nog maar net 3 minuten onderweg en JVV keek al tegen een achterstand aan.
Een mooi afstandschot van buiten de 16 meter krulde om doelman Kevin Veen heen. 0 - 1

Even later was het alweer raak voor de gasten uit Nieuweschans.
Een snelle aanval over rechts met een voorzet die van dichtbij werd in getikt. 0 -2

Na 13 minuten spelen kreeg JVV een vrije trap. Harry Strockmeijer gaf de bal hoog in het strafschop gebied. Geoffrey Aartsma kopte de bal op doel, maar de keeper van Nieuweschans stopte de bal.
Roy Brons stond op de goede plek en schoot alsnog binnen. 1 - 2

Tot aan de rust kwamen er nog kansjes voor beide ploegen, maar er werd niet meer gescoord.
Rust stand 1 - 2

Na de thee was het JVV die de betere kansen kreeg en ook mooie aanvallen lieten zien.
Een mooie aanval werd opgezet door Dennis de Roo die Roy Brons wegstuurde aan de linker kant van het veld. Een perfecte voorzet van Roy werd schitterend binnen gekopt door Geoffrey Aartsma. 2 - 2

Niet veel later kreeg JVV de kans om op voorsprong te komen. Helaas miste Roy Veen van dichtbij de bal in het net te schieten.

Na 76 minuten spelen kwam Nieuweschans weer op voorsprong door een snelle counter. 2 - 3
En nog geen minuut later nog een snelle uitbraak en weer een doelpunt voor Nieuweschans. 2 - 4

Vlak voor tijd kwam JVV iets terug, een mooie pass van Dennis de Roo en weer Geoffrey Aartsma scoorde van dichtbij zijn 2e doelpunt. 3 - 4

Dit was tevens de einduitslag. 3 - 4. Een leuke, doelpunt rijke wedstrijd.