Heiligerlee 1 - JVV 1 (8 - 1 Beker)

Zondag speelde JVV 1 in en tegen Heiligerlee 1 (4e klasse) voor de beker competitie.
Na de 1 - 10 nederlaag tegen Sellingen 1 (3e klasse) pakte de uitslag ook nu hoog uit.
Scheidsrechter was de heer B.M. Leistra.

Na het begin signaal was het al duidelijk dat het bijna eenrichtings verkeer
zal worden richting het doel van Kevin Veen.
Maar vooral in het begin was het Kevin die een aantal goede reddingen had waardoor de
nul stand bleef staan.

In de 7e minuut begon Heiligerlee van afstand te schieten en dit
resulteerde al vrij snel binnen 2 minuten in 2 doelpunten. 1 - 0, 2 - 0

Het tempo bleef hoog van de thuisploeg en er werd veel balverlies geleden door JVV.
Na 20 minuten spelen stond de 3-0 en 4-0 al op het scorebord.

Half weg de 1e helft konden de mee gereisde supporters van JVV dan toch een beetje juichen.
Een pass van achteruit kwam terecht bij Mathijs Nonkes. Hij omspeelde mooi het buitenspelval
en kon alleen op de keeper af gaan. Mathijs omspeelde de keeper goed en kon
de 4 - 1 binnen schieten. Zijn eerste doelpunt in dienst van JVV 1 is een feit.

Nog tot aan de rust bleef Heiligerlee door drukken en scoren, rust stand was dan ook 6 - 1

In de 2e helft was er niet veel meer te beleven. JVV was niet opgewassen tegen Heiligerlee.
De thuis ploeg bleef kansen creĆ«ren maar de eindscore bleef staan op 8 - 1

Zondag speelt JVV 1 haar laatste beker wedstrijd, dan hopelijk een gelijkwaardige tegenstander
Nieuweschans 1 en kunnen de jongens van Edwin Guchelaar zich gaan richten op de nieuwe competitie.