Oefenwedstrijd JVV 1 - Gasselternijveen 2 (2 - 2)

Afgelopen dinsdag speelde JVV een oefenwedstrijd thuis tegen Gasselternijveen 2.

Kevin Veen, Martin Rozeveld, Roy Brons, Lars Kamies, Jasper de Zwart, Rik Schulte,
Arvid Oost, Roy Veen, Remco Moorlag, Nieck Bentum

Harry Strockmeijer, Thomas Meijer, Geoffrey Aartsma en Dennis de Roo begonnen als wissel spelers.
Scheidsrechter heden avond was de heer J. Kuipers.

De eerste kans in de wedstrijd was voor de gasten. Een schot ging na een mooie aanval net
over het doel van Kevin.

Het ging de 1e helft gelijk op al waren de gasten meer in bal bezit en kregen ook iets meer kansjes.
Een aanval van Gasselternijveen leverde dan ook na 35 minuten spelen een doelpunt op,
een aanval over rechts en deze werd van dichtbij binnen geschoten. 0-1

Vlak voor rust kreeg JVV een vrije trap net buiten de 16 meter gebied.
Dennis nam de vrije trap perfect, geniet van het doelpunt in de onderstaande video. 1-1

JVV kwam goed de kleedkamers uit. Na 8 minuten spelen was er een mooie aanval van JVV en ook nu schoot Dennis komend vanaf de rechterkant met zijn linker goed binnen, 2-1

Na 34 minuten spelen kreeg JVV de kans om de score op te voeren.
Een snelle en mooi uitgevoerde counter met een goede pass van Dennis op Harry.