Christian Schutte, Thomas Meijer, Roy Veen, Mathijs Nonkes, Remco Moorlag, Harry Strockmeijer

Jan-Willem Schoenmaker, Rik Schulte, Arvid Oost en Lars Kamies begonnen op de bank.
Scheidsrechter heden middag was de heer J. Kuipers.

Na 7 minuten spelen was er een goede kans voor JVV.

Een voorzet van rechts van Remco kwam op het hoofd van Mathijs.
Hij kon net niet genoeg richting mee geven en de bal ging naast.

Even later kon Dennis vanuit de verdediging oprukken naar voren en soleerde langs een aantal spelers van Erica en legde de bal pan klaar voor Harry. Hij scoorde simpel de 1-0 voor JVV.

Tot aan de 41e minuut ging het gelijk op. Er waren wat kansjes voor JVV, maar ook Erica kreeg wat kleine kansjes. Kevin stond goed te keepen en wist tot nu zijn doel schoon te houden.
Maar vlak voor rust kwam JVV wel op een 2-0 voorsprong.
Jan Willem gaf vanaf de linkerkant een goede pass op Christian die de bal goed binnen schoot.

Na rust was het JVV die veel druk ging zetten op Erica.
Na goed door zetten van Roy V. kon hij de bal af pakken van een verdediger en probeerde met een schot de keeper te passeren. De keeper van Erica kon de bal nog tegenhouden maar goaltjes dief Harry stond ook nu op de goede plek om de 3-0 binnen te schieten.

Na de aftrap volgde meteen een kans voor Erica. Een aanval over rechts en een schot in de lange hoek leverde de gasten een 3-1 tussenstand op.

Dennis kon de score op voeren in de 23e minuut maar zijn harde schot belande op de paal.

Half weg de 2e helft scoorde Erica nog de 3-2 waardoor de spanning een beetje terug kwam in de wedstrijd. Maar vlak voor tijd scoorde Dennis wel en bepaalde hiermee de eindstand op 4-2 voor JVV.