JVV 1 wint ruim van de Treffer'16 1 7 - 0

Zondag moest JVV spelen tegen de Treffer'16.

Er waren behoorlijk wat toeschouwers op deze wedstrijd afgekomen. Op papier moest het een makkelijke wedstrijd worden voor JVV want de Treffer'16 stond puntloos onderaan en JVV 2e in de competitie.
Bij de uitwedstrijd ging het ook al moeilijk omdat we de bal niet in het doel konden krijgen en daar wonnen we slechts met 1-3.

Ook vanmiddag leek het een zelfde scenario te worden. JVV kreeg ontzettend veel kansen,maar deze werden niet benut. Toch werd er wel gescoord de 1e helft door 2 doelpunten van Dennis en Tom en Christian elk 1.
Dus toch een mooie ruststand van 4-0.
In de 2e helft ging JVV opnieuw verder met het creeƫren van kansen.
Toch werd er nog maar 3x gescoord. Opnieuw Dennis en Christian vonden het net en ook Milan met een mooi afstandsschot wist het doel te vinden.

Al met al toch een hele mooie 7-0 overwinning van de ploeg van trainer Guchelaar,al had de score echt wel wat hoger mogen uitvallen gezien de kansen die JVV heeft gehad deze middag.

Ook was RTV Noord aanwezig in de persoon van Henk Elderman en die heeft interviews afgenomen en beelden gemaakt van vanmiddag. Dit alles is te zien vanavond op Noord Scoort het nieuwe mooie sportprogramma van TV Noord.

De opstelling van JVV :

Jaron Dam, Robin van Goor, Arvid Oost, Gerben Wortelboer, Lars Kamies (Rik Schulte), Tom Elling (Willy), Dennis de Roo, Milan Arling, Stan Meezen, Christian Schutte (Thomas Meijer), Sten Schulte
Wissel spelers L Rik Schulte, Thomas Meijer, Senne Rengers, Willy
Scheidsrechter E. Beekhuis Assistent scheidsrechter JVV Tjaard Wortelboer

Onze dank gaat ook uit naar Johan Schoenmaker voor het maken van een verslag en foto's.
Ook Altjo Wubbema van Altjo Wubbema fotografie voor het maken van foto's en filmpjes.