JVV 1 wint ook bij Witteveense Boys'87 1 (2 - 7)

Na de historische zege van vorige week tegen Pekelder Boys (3 - 1) gingen de mannen
van JVV 1 nu op bezoek in Witteveen. Een tegenstander die normaal gelijkwaardig is aan JVV
gezien de uitslagen van de laatste 2 ontmoetingen in Witteveen.
In het seizoen 2019/2020 verloor JVV met 5-4 en afgelopen seizoen won JVV met 2-3.

Na de aftrap was het op het mooie accommodatie van Witteveense Boys'87
voor beide ploegen even aftasten.
De eerste echte kans in de wedstrijd kwam na 11 minuten spelen voor JVV.
Een aanval over rechts met een goede pass van Dennis de Roo op Milan Arling.
Zijn schot was hard genoeg om de keeper te passeren. 0 - 1

Even later was er een scrimmage voor de goal van Witteveen.
Vele spelers probeerde te schieten op het doel, Arvid Oost schoot uiteindelijk goed binnen. 0 - 2

Na 26 minuten spelen kon de thuis ploeg iets terug doen.
Een speler van de thuisploeg kon ongehinderd de bal binnen schieten. 1 - 2

Over en weer kwamen er nog wat kansjes maar de 1 - 2 stand bleef staan tot aan de rust.
Smetje op de 1e helft was het uitvallen van Milan Arling met een blessure.
Zijn plaats werd ingenomen door Tom Elling.

De 2e helft begon voor JVV ook weer goed.
Al na 3 minuten spelen schoot Dennis de Roo van afstand mooi binnen. 1 - 3

Na 53 minuten was er weer een hoofdrol voor Dennis de Roo.
Na een mooie actie aan de linkerkant van het veld legde hij de bal pan klaar voor de
goed mee gelopen Senne Rengers. Hij schoot de bal goed binnen. 1 - 4

JVV bleef goed voetballen, ook kwamen er kansjes om er een monsterscore van te maken.
Witteveen had maar weinig in te brengen tegen JVV. Als de thuis ploeg al een kans had was het vaak uit een spel hervatting. Maar ook keeper Jaron Dam was in vorm en een sta in de weg voor de thuisploeg.

Na weer een scrimmage voor het doel van Witteveen werd er weer
een doelpunt bij geschreven voor JVV. Het was nu Tom Elling die in alle drukte binnen schoot. 1 - 5

Nog geen 4 minuten na de 1 - 5 werd een mooie aanval over links weer omgezet in een doelpunt.
Dennis de Roo gaf de bal perfect voor op Rik Schulte die stand op 1 - 6 bracht.

Zo'n 10 minuten voor tijd scoorde Witteveense Boys'87 ook nog een doelpunt.
Een voorzet van rechts werd van dichtbij binnen geschoten. 2 - 6

Het slot akkoord was voor JVV. Vlak voor het eind signaal legde invaller Chris Schutte de
bal pan klaar voor de mee gelopen Tom Elling.
Hij schoot zijn 2e doelpunt van deze middag binnen en bracht de eindstand op 2 - 7