Vorig seizoen eindigde deze ontmoeting in een 2-3 overwinning voor HHCombi.
Vandaag werd een spannende en spectaculaire wedstrijd.

Al na 2 minuten was het raak voor JVV.
Een goede voorzet van rechts werd goed binnen gekopt door Tom Elling. 1 - 0

Na 31 minuten spelen kwam er een mooie aanval van JVV.
De bal kwam terecht bij Dennis de Roo die een mooie lob gaf over de keeper van HHCombi. 2 - 0

Even later weer een aanval van JVV, Lars Kamies werd hard onderuit gehaald in het strafschop gebied.
Scheidsrechter Spieard kon niks anders doen dan een strafschop geven.
De penalty werd goed binnen geschoten door Dennis de Roo.
JVV en HHCombi dachten aan een 3-0 behalve scheisrechter Spieard.
Hij oordeelde dat Dennis stopte tijdens zijn aanloop en niet in een vloeiende beweging de strafschop
binnen had geschoten. Het doelpunt werd dus afgekeurd. Oordeel zelf.

Vlak voor rust kwam HHCombi weer dichterbij.
Een vrije trap werd mooi door een hakje binnen geschoten. Een 2 - 1 rust stand stond op het score bord.

Na de thee werd het een spannende 2e helft.
Er gebeurde veel in korte tijd.
Keeper van JVV Jaron Dam kreeg eerst een gele kaart vanwege hands buiten de 16 meter.
Binnen 5 minuten kreeg Jaron zijn 2e gele kaart dus rood na wat duw werk in het strafschop gebied.
JVV moest al vroeg in de 2e helft verder met 10 man en een veld speler Arvid Oost op doel.
De penalty bleef staan voor HHCombi en Arvid moest meteen vol aan de bak.
Arvid zat er nog aan met zijn vingertoppen maar kon niet voorkomen dat het 2-2 werd.

De spanning was om te snijden in het vervolg van de wedstrijd.
Maar ook met 10 man was JVV de bovenliggende partij met de beste kansen.
10 minuten voor tijd kreeg Dennis de bal goed onder controle en speelde de keeper simpel uit
en scoorde meteen de eindstand 3 - 2