Eerste verlies partij JVV 1 uit bij Weiteveense Boys 1 (3 - 1)

Afgelopen weekend ging koploper JVV 1 op bezoek bij Weiteveense Boys 1.
Een tegenstander waar JVV het altijd moeilijk mee heeft en ook deze
middag ging de boeken in met een nederlaag.

In het begin van de wedstrijd was het een beetje zoeken voor beide teams.

Na 13 minuten spelen ging het thuis team er vandoor aan de linkerkant van het veld.
Een voorzet werd goed binnen geschoten. 1 - 0

Voor JVV was het de eerste keer in deze competitie dat we op achterstand kwamen.
Maar ook nu bleef JVV de bal goed rond spelen en kwam er kansen.
Een mooie lange bal van Thomas Meijer op Dennis de Roo. Dennis nam de bal goed mee,
maar schoot voorlangs.

Na 39 minuten nog een snelle aanval van JVV, ook nu schoot Dennis voorlangs.

3 minuten voor het rust signaal was het dan toch raak voor JVV.
Een mooie bal van Gerben Wortelboer op Dennis die met een vloeiende beweging naar binnen kwam
en een schot afvuurde op het doel van Weiteveen. 1 - 1

Dit was tevens de rust stand.

Zo'n 10 minuten na rust kreeg de thuis ploeg een vrije trap net buiten de 16 meter gebied.
De vrije trap ging dwars door de muur en was onhoudbaar voor keeper Martin Rozeveld. 2 - 1

JVV zakte iets in en kon geen opening vinden in de verdediging van Weiteveense Boys.
Na 64 minuten spelen kreeg Weiteveen een corner, uit deze corner werd nog een schitterend
doelpunt gescoord. 3 - 1