Opnieuw grote nederlaag JVV 1 bij Weiteveense Boys 1 (8 - 0)

Afgelopen weekend moest JVV 1 op bezoek bij Weiteveense Boys 1.

Weiteveen stond op de ranglijst tot aan deze wedstrijd
onder JVV en er moesten dus punten gepakt kunnen worden.
Eerder dit seizoen won JVV de thuiswedstrijd met 2-1.

Maar al vanaf het begin van de wedstrijd was te zien dat het er ook vandaag niet in zat.
Veel bal verlies en proberen met veel lange ballen naar voren wat telkens bal bezit
opleverde voor de thuis ploeg.

Het was dan ook wachten tot aan de 6e minuut dat de thuisploeg op voor sprong kwam. 1 - 0
Even daarna weer een corner die goed werd binnen gekopt en binnen 10 minuten stond de stand 2 - 0
op het scorebord.

Het was voor de verdediging van JVV proberen de bal zo snel mogelijk weg te schieten bij eigen goal
maar vaak kwam de bal snel terug bij Weiteveen dat aanval na aanval op kon zetten.
Keeper Jaron Dam had het heel druk en het was aan hem te danken dat de score niet veel verder op liep.
Tot aan de rust scoorde Weiteveen nog 1 keer. De rust stand was dan ook 3 - 0.

Na rust voerde de thuisploeg het tempo en druk omhoog.

Het liep totaal niet bij JVV en er is geen kans gecreƫerd in deze wedstrijd.
Alle ballen werden lang en hoog gegeven wat voor Weiteveen gemakkelijk te verdedigen
was tegen 1 spits van JVV.

De score liep in de 2e helft ook snel op naar een 8 - 0 overwinning voor Weiteveen.
Een zeer slechte wedstrijd van JVV waar we niet al te positief over kunnen zijn.
De vele mee gereisde supporters (die ook nog eens 2,50 euro entree moesten betalen)
waren ook blij met het eindsignaal van de niet al te beste scheidsrechter M. Smook Brands.