Op paasmaandag moest JVV 1 aantreden tegen de nummer 2 van de ranglijst HHCombi 1.

Na een aantal nederlagen op rij voor JVV werd ook nu verloren, nipt met 2 - 3
Scheidrechter was G. Sikkema.

HHCombi had het moeilijk in dit duel.
Er kwamen wel wat kansjes voor de mannen uit Hijken/Hooghalen maar keeper Jaron Dam had een paar goede reddingen.

JVV speelde veelal de lange bal maar kreeg de 1e helft geen kans om in de buurt te komen van de keeper van HHCombi.

De rust stand was dan ook 0 - 0.

In de 2e helft werd de score na 69 minuten spelen 0 - 1

JVV werd na dit doelpunt ook gevaarlijker. Met name door snelle counters.
Met nog een kwartier op de klok werd 1 van de counters goed uitgevoerd.
Dennis de Roo ging er van door aan de linkerkant van het veld en scoorde fraai de 1 - 1 binnen.

Een paar minuten later volgde weer een counter, en weer was het Dennis die raak schoot 2 - 1.

Vlak voor tijd kregen de gasten een vrije trap na een overtreding net buiten het strafschop gebied.
De vrije trap ging langs de muur en ging het doel in. 2 - 2