JVV wint thuis van VIOS (O) 1 met 4 - 1

Het was afgelopen even spannend of de wedstrijd door kon gaan op het veld van JVV.
De engerlingen plaag had het veld goed aangetast maar dankzij de vele vrijwilligers die bijna dag en nacht bezig zijn geweest met het veld kon de wedstrijd toch door gaan op een redelijk goed bespeelbare veld.

Tegenstander was VIOS (O) 1 dat na 3 seizoenen 4e klas terug was in de 5e klas.
In het seizoen 2017/2018 speelde beide teams ook tegen elkaar, JVV verloor toen met 1-5.

Ook nu weer veel supporters langs de kant en zij zagen dat ook JVV nu vrij snel op voorsprong kwam.
Een aanval over links werd goed binnen geschoten door Dennis de Roo. 1 - 0

Ook in deze wedstrijd een goed spelend JVV die op zoek ging naar meer doelpunten.
VIOS kreeg ook kansjes maar keeper Martin Rozeveld stond telkens op zijn plek en verrichte een
paar goede reddingen.

Half weg de 1e helft werd een solo van Dennis de Roo mooi afgerond met een hard schot. 2 - 0
Tot aan de rust kreeg JVV nog meer kansjes om te scoren, maar de ruststand bleef 2 - 0

Na de pauze kwam VIOS terug in de wedstrijd. Van dichtbij werd de 2 - 1 binnen geschoten.

De wedstrijd werd spannend maar JVV bleef ook nu goed voetballen en kreeg kansjes om de score uit te breiden.

Na 74 minuten spelen ging Dennis de Roo goed door op een pass van achteruit.
De keeper van VIOS kwam ver uit zijn goal maar Dennis kreeg nog net op tijd zijn voet onder de bal
waardoor de bal over de keeper en in het doel rolde. 3 - 1
Dit was een hattrick op naam van Dennis de Roo.

Het bleef niet bij 3 doelpunten, 10 minuten voor
tijd scoorde Dennis nog een doelpunt.
Vanaf rechts kwam Dennis met een goed schot en verraste de keeper in de lange hoek. 4 - 1

Dit was tevens de eind stand. 4 doelpunten van Dennis de Roo en weer een goed spelend JVV 1.
Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we deze week koploper zijn in de 5e klasse D
van het zondag voetbal.

3 wedstrijden gespeeld, leuke en goede wedstrijden en met 7 punten op zak wacht volgende week