JVV 1 verliest nipt van kampioen Buinerveen 1 (3 - 4)

De laatste competitie wedstrijd van JVV 1 moest gespeeld worden op pinkster maandag.
Tegenstander was Buinerveen 1 die vorige kampioen zijn geworden dankzij een overwinning op Witteveense Boys'87 1 met 3 - 1.
Scheidsrechter vanmiddag in Jipsingboertange was R.J.W. Beens.

JVV kwam al na 5 minuten op voorsprong.
Een mooi schot van Remco Moorlag verdween achter de goalie van Buinerveen. 1 - 0

Buinerveen kwam binnen 5 minuten alweer op gelijke hoogte met JVV.
Een voorzet vanaf rechts werd prima binnen gekopt. 1 - 1

Na dit doelpunt waren er kansen voor beide ploegen om te scoren.
De lat en de keepers van JVV en Buinerveen brachten iedere keer redding.
Na 35 minuten spelen was het wel raak. Dennis de Roo leverde een hard schot vanaf de linkerkant en hij schoot daarmee de 2 - 1 binnen voor JVV.

Vlak voor het rust signaal werd er een overtreding gemaakt door een speler van JVV in eigen strafschop gebied. Buinerveen mocht een penalty nemen. Deze werd goed binnen geschoten. 2 - 2

Dit was tevens de rust stand.  JVV - Buinerveen  2 - 2

Na de pauze bleef het spannend. Kansjes over en weer.
Het was na 26 minuten spelen in de 2e helft toen de gasten over links door kwamen op randje buitenspel.
Een schot was onhoudbaar voor Jaron Dam. 2 - 3

Even later liep Buinerveen uit naar 2 - 4, een schot van dichtbij was niet te missen.

Vlak voor tijd kwam de spanning nog iets terug.
Een hele mooie aanval over de rechterkant van JVV waar de bal terecht kwam bij Nieck Bentum.
Hij schoot vanuit een onmogelijke hoek de bal schitterend binnen. 3 - 4

Een nipte nederlaag tegen de kampioen van de 5e klasse D in een prima wedstrijd van JVV.