JVV 1 wint uit bij Zandpol 1 met 1 - 5

Na de mooie overwinning thuis tegen de Treffer'16 vorige week moest JVV 1 afgelopen zondag op bezoek bij Zandpol 1. De thuis wedstrijd in november werd gewonnen met 12-1 door JVV.
Voor JVV was dit de hoogste score ooit in de competitie, en ook vandaag zal JVV komen met een primeur.
Scheidsrechter heden middag was de heer M.R. Keuris.

De eerste 20 minuten was het met name Zandpol dat het initiatief nam.
Een aantal kleine kansjes voor de thuis ploeg maar gevaarlijk was het niet.
JVV kreeg in deze fase weinig kansen.
Het was pas na 22 minuten spelen dat JVV de 1e kans kreeg in de wedstrijd,
en meteen was het raak. Een goede voorzet van Lars Kamies op Tom Elling die goed kon weg draaien van zijn tegenstander en goed binnen schoot. 0 - 1

JVV kwam nu ook beter in de wedstrijd en kreeg ook meer kansjes.
Maar pas na 38 minuten spelen werd een mooie aanval van JVV na een goede pass van Roy Veen op Christian Schutte afgerond. 0 - 2

Vlak voor het rust signaal kreeg Zandpol een corner.
Deze werd goed binnen gekopt en Zandpol bracht de spanning terug in de wedstrijd.

Rust stand 1 - 2

Na de thee kreeg Tom de bal aan de linker kant van het veld. Met een mooi gericht schot in de verre hoek kon Tom zijn 2e doelpunt van de middag maken en was de tussen stand 1 - 3.

Na 13 minuten spelen maakte Tom een overtreding in het strafschop gebied volgens de arbiter.
Een gele kaart en een penalty tegen.
De penalty die Zandpol mocht nemen werd ver naast geschoten en de stand bleef in het voordeel van JVV.

Half weg de 2e helft werd een goede voorzet van Tjaard Wortelboer aangenomen door Christian.
Christian schoot de bal binnen en scoorde ook zijn 2e van de middag. 1 - 4.

Met 27 minuten op de klok in de 2e helft volgde dan een primeur voor JVV 1.
Van het vrouwen team (JVV Vr. 1) mocht Sharon Thole haar debuut maken in JVV 1.
Met veel applaus werd de speelster in het veld gebracht voor Tom Elling.

En vlak voor tijd werd de primeur nog leuker.

Een overtreding in het strafschop gebied van Zandpol werd bestraft met een penalty voor JVV.
Sharon Thole mocht deze penalty nemen en zij schoot de penalty onhoudbaar binnen. 1 - 5.
Een droom debuut voor Sharon !

1 - 5 was tevens de eindstand. Een goede wedstrijd van JVV, op naar zondag thuis tegen GKC 1.