Veel doelpunten maar nederlaag JVV 1 uit bij GKC 1 (8 - 6)

Afgelopen donderdag moest JVV 1 de inhaal wedstrijd spelen in Gasselte tegen GKC 1.

2 ploegen die dichtbij elkaar staan op de ranglijst.
De wedstrijd kende een hele rare verloop met 2 gezichten, veel doelpunten maar met een hele zure nederlaag die we snel moeten vergeten.

JVV 1 kende een goede start, al na 7 minuten spelen werd een mooie aanval van JVV afgerond door Tom Elling. 0 - 1

Een snel uitgevoerde counter van de thuisploeg werd perfect uitgevoerd. 1 - 1

Na 30 minuten spelen werd een schot van Dennis de Roo gestopt door de keeper van GKC. Tom Elling stond ook nu op de juiste plek om binnen te schieten. 1 - 2

Nog geen 2 minuten later werd een aanval van JVV goed binnen geschoten door Dennis de Roo. 1 - 3

Na 38 minuten spelen was er een aanval van JVV. Dennis de Roo schoot op doel, de keeper kon de bal nog tegenhouden maar in de rebound was het Rik Schulte die de 1 - 4 binnen kon schieten.

Even later kreeg het thuis team een vrije trap, een hoge bal werd achterwaarts mooi binnen gekopt. 2 - 4
En vlak voor rust kreeg JVV nog een corner die goed werd binnen gekopt door Geoffrey. 2 - 5

Met een rust stand GKC 1 - JVV 1 2 - 5 denk je er is niks aan de hand. Niks is minder waar.
GKC kwam zeer gedreven de kleedkamer uit en JVV kon niks anders doen dan alleen maar tegen houden.
JVV kwam er niet meer uit en was compleet de weg kwijt.
De score verloop werd dramatisch voor JVV.

50e minuut 3 - 5 door een kopbal
51e minuut 4 - 5 voorzet kopbal
65e minuut 5 - 5 schot van afstand
70e minuut 6 - 5 verdediging grijpt niet in
75e minuut 7 - 5 vrije trap langs de muur
80e minuut 8 - 5 schot van afstand
90e minuut 8 - 6 Jan Wortelboer kopt nog raak uiit een corner.