JVV 1 gelijk tegen Valther Boys 1 (2 - 2)

Zondag speelde JVV 1 alweer de 8e ronde in de competitie Noord 5D.
Tegenstander was Valther Boys 1 en ook vandaag moest de wedstrijd gespeeld worden zonder publiek ivm de corona regels.
De wedstrijd was live te volgen via onze facebook pagina, (en ook nog steeds terug te zien) vandaar nu een kort verslag van deze wedstrijd.
Scheidsrechter vandaag was de heer A Molema.

In het begin van de wedstrijd kwamen er kansjes voor beide ploegen.
Echte eerste grote kans voor JVV kwam na 29 minuten spelen.
Dennis de Roo kreeg de bal aan de rechterkant van het veld en schoot mooi in de lange hoek.
Hier had de keeper van Valther Boys geen antwoord op. 1 - 0

Dit was ook tevens de rust stand.

Na de thee kwam Tom Elling in het veld voor Harry Strockmeijer.
Tom maakte zijn debuut voor JVV en stond ook meteen aan de basis van een mooie aanval van JVV.
Een mooie pass van Tom op Dennis die de bal weer perfect binnen schoot. 2 - 0

Helaas zoals we wel vaker hebben gezien dit seizoen begon JVV zich wat meer terug te trekken
op eigen helft. Valther Boys werd sterker en sterker en kreeg veel kansen.
Veel doelpogingen werden prima gered door Kevin Veen die met veel zweefduiken zijn doel schoon hield.

Na 76 minuten spelen werd er een overtreding gemaakt in het strafschop gebied door een JVV speler.
De goed leidende scheidsrechter Molema gaf Valther Boys terecht een penalty.
Helaas kon Kevin deze niet tegen houden, de penalty werd goed binnen geschoten. 2 - 1

Hierna voerde Valther Boys nog meer druk op het doel van JVV, het was wachten op de gelijk maker.
En die viel ook, zo'n 5 minuten voor tijd een schot die onhoudbaar was voor Kevin 2 - 2

Dit was ook tevens de eindstand. JVV toch weer een puntje bij kunnen schrijven.
JVV staat op een mooie 5e plek in de middenmoot met 10 punten uit 8 wedstrijden.