Fors verlies JVV 1

Na de mooie overwinning afgelopen week tegen Weiteveense Boys 1
moest JVV 1 nu op bezoek bij Buinerveen 1.
Altijd een lastige en zware tegenstander.

Ook zondag werd het een zware wedstrijd die we dan ook maar snel moeten vergeten.
JVV kwam tot weinig kansen in deze wedstrijd. Het was veel verkeer richting het doel van
de nu ook goed keepende Kevin Veen.

Enige kansje voor JVV kwam in de 2e helft toen Rik Schulte een bal wou uitverdedigen vanaf eigen helft.
Een hoog en hard schot kon de keeper van Buinerveen maar net pakken,
anders was het een wereld goal geweest.

Ook was de openings goal van Buinerveen buitenspel, maar de scheidsrechter de heer R.J.W. Beens nam de beslissing van assistent scheidsrechter Gerby Veen niet over.

De wedstrijd verloop in het kort :

5e minuut al dan niet buitenspel doelpunt Buinerveen 1 - 0

7e minuut vrije trap vanaf de linkerkant 2 - 0
11e minuut lange solo van achteruit verdediging Buinerveen, niemand grijpt in 3 - 0
24e minuut corner Buinerveen, speler van de thuisploeg kan bal aannemen in de 16 meter en binnen schieten. 4 - 0
34e minuut voorzet en weer aannemen in strafschop gebied 5 - 0
41e minuut solo speler Buinerveen, voorzet en doelpunt 6 - 0
44e minuut na een corner kopbal Buinerveen 7 - 0

Rust

De 2e helft voetbalde JVV iets beter en speelde ook meer van het doel af.
Maar de schade was voor rust al te groot om er een echte wedstrijd van te maken.
Buinerveen scoorde in de 2e helft nog 2 doelpunten waarmee de teller op het score bord bleef staan op Buinerveen 1 - JVV 1  9 - 0